Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işte, koç, rektörü, yeni, üniversitesinin

İşte Koç Üniversitesi'nin Yeni Rektörü

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Koç Üniversitesi'nin Yeni Rektörü

İşte Koç Üniversitesi'nin yeni rektörü

Koç Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof Dr Ümran İnan getirildi

Koç Üniversitesi Rektörlüğü'ne, uzay bilimci Prof Dr Ümran İnan getirildi

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, yeni rektörü belirlemek üzere Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Koç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ömer Koç, Dr Bülent Gültekin, Dr Philip Khoury ve Tamer Şahinbaş'tan oluşan "Rektör Arama Komitesi" görevini tamamladı

Koç Üniversitesi Mütevelli Heyeti tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, uzay teknolojileri alanında önemli çalışmalarda bulunan Prof Dr Ümran İnan'ın, 2009-2010 akademik yılından itibaren Koç Üniversitesi'nin yeni rektörü olması kararlaştırıldı

Uzun yıllar Stanford Üniversitesi'nde öğretim üyesi olan Prof Dr İnan, 4 yıl boyunca rektörlük görevini yürütecek

Prof Dr Ümran İnan'ın aldığı akademik ödüller arasında, bu yıl aldığı ve "Uzay iletişim biliminin Oscar"ı olarak kabul edilen "Appleton Ödülü" de bulunuyor

Özellikle uzay iletişiminde kullanılan düşük frekanslı elektromanyetik dalgalar konusundaki araştırmaları ile tanınan Prof Dr İnan, teknolojinin hayata ve uygulamaya geçişi konusundaki çalışmaları ve özellikle NASA için yapılan araştırmalara katkısıyla biliniyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com