![]() |
Afyon Kocatepe Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Afyon Kocatepe Üniversitesi BölümleriAfyon Kocatepe Üniversitesi Bölümleri Tıp Fakültesi Tıp Veteriner Fakültesi Veterinerlik Afyon Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Sağlık Kurumları Yöneticiliği Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Sağlık Kurumları Yöneticiliği (İkinci Öğretim) Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Konaklama İşletmeciliği (İkinci Öğretim) Seyahat İşletmeciliği Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Coğrafya Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Fizik İstatistik Kimya Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Sosyoloji Sosyoloji (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Coğrafya (İkinci Öğretim) İstatistik (İkinci Öğretim) Fizik (İkinci Öğretim) Kimya (İkinci Öğretim) Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları (İkinci Öğretim) Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İktisat (İkinci Öğretim) İşletme İşletme (İkinci Öğretim) İşletme (İngilizce) Maliye Maliye (İkinci Öğretim) Uluslararası Ticaret ve Finansman Uluslararası Ticaret ve Finansman (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Maden Mühendisliği Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Malzeme Bilimi ve Mühendisliği (İkinci Öğretim) Kimya Mühendisliği Gıda Mühendisliği (İkinci Öğretim) Harita Mühendisliği Harita Mühendisliği (İkinci Öğretim) Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmenliği Makine Resmi ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği Makine Resmi ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Metal Öğretmenliği Metal Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Otomotiv Öğretmenliği Yapı Öğretmenliği Yapı Öğretmenliği (İkinci Öğretim) |
![]() |
![]() |
![]() |
Afyon Kocatepe Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Afyon Kocatepe Üniversitesi BölümleriAfyon Kocatepe Üniversitesi Bölümleri Afyon Kocatepe Üniversitesi, 1974 yılında Anadolu Üniversitesi'ne Baglı olarak kurulmuştur 1992 yılında ise Afyonkarahisar'da üniversite halini almıştır ![]() ![]() Üniversitede Ocak 2012 tarihi itibariyle 61 profesör, 128 doçent, 259 yardımcı doçent, 255öğretim görevlisi, 56 okutman, 294 araştırma görevlisi, 25 uzman ve 1 eğitim öğretim planlamacısı olmak üzere toplam 1078 akademik personel bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|