Dicle Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dicle Üniversitesi BölümleriDicle Üniversitesi Bölümleri Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Sosyoloji Sosyoloji (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Felsefe Arap Dili ve Edebiyatı Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) İngilizce Öğretmenliği Matematik Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Tarih Öğretmenliği Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Biyoloji Öğretmenliği Coğrafya Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği Almanca Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fizik Öğretmenliği Fransızca Öğretmenliği Fransızca Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Kimya Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Maden Mühendisliği Makine Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Fen Fakültesi Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Mimarlık (İkinci Öğretim) Tıp Fakültesi Tıp Veteriner Fakültesi Veterinerlik Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Tarla Bitkileri Zootekni Hukuk Fakültesi Hukuk Diyarbakır Atatürk Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) İlahiyat Fakültesi İlahiyat İlahiyat (İkinci Öğretim) |
Dicle Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dicle Üniversitesi BölümleriDicle Üniversitesi Bölümleri |
|