Yeni Yüzyıl Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Yüzyıl Üniversitesi BölümleriYeni Yüzyıl Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce) Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce)(Tam Burslu) Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce)(%50 Burslu) Mütercim-Tercümanlık (Almanca, Fransızca, İngilizce) (İngilizce)(%25 Burslu) İngiliz Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı (Tam Burslu) İngiliz Dili ve Edebiyatı (%50 Burslu) İngiliz Dili ve Edebiyatı (%25 Burslu) Antropoloji Antropoloji (Tam Burslu) Antropoloji (%50 Burslu) Antropoloji (%25 Burslu) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık Mimarlık (Tam Burslu) Mimarlık (%50 Burslu) Mimarlık (%25 Burslu) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Radyo, Televizyon ve Sinema (Tam Burslu) Radyo, Televizyon ve Sinema (%50 Burslu) Radyo, Televizyon ve Sinema (%25 Burslu) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (Fakülte) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (Fakülte) (Tam Burslu) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (Fakülte) (%50 Burslu) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (Fakülte) (%25 Burslu) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler (Tam Burslu) Uluslararası İlişkiler (%50 Burslu) Uluslararası İlişkiler (%25 Burslu) Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi (Fakülte) Sağlık Yönetimi (Fakülte) (Tam Burslu) Sağlık Yönetimi (Fakülte) (%50 Burslu) Sağlık Yönetimi (Fakülte) (%25 Burslu) Hemşirelik (Fakülte) Hemşirelik (Fakülte) (Tam Burslu) Hemşirelik (Fakülte) (%50 Burslu) Hemşirelik (Fakülte) (%25 Burslu) Eczacılık Fakültesi Eczacılık Eczacılık (Tam Burslu) Eczacılık (%50 Burslu) Eczacılık (%25 Burslu) |
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Yüzyıl Üniversitesi BölümleriYeni Yüzyıl Üniversitesi, Vatan Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından kuruluş işlemleri yürütülmüş ve 28022009 tarihli resmi gazetede yayımlanan 2809 nolu kanunun ek 109 Maddesi ile İstanbul ilinde kurulan vakıf üniversitesidir 2010-2011 eğitim-öğretim döneminde öğrenci alımına başlamıştır[1] |
|