Zirve Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zirve Üniversitesi BölümleriZirve Üniversitesi Bölümleri Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği (%50 Burslu) İlköğretim Matematik Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği (Tam Burslu) İngilizce Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (Tam Burslu) İngilizce Öğretmenliği (%50 Burslu) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlığı (Tam Burslu) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlığı (%50 Burslu) Sınıf Öğretmenliği (%50 Burslu) Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (Tam Burslu) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (Tam Burslu) İnşaat Mühendisliği (%50 Burslu) Bilgisayar Mühendisliği (%50 Burslu) Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (Tam Burslu) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği (Fakülte) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği (Fakülte) (Tam Burslu) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği (Fakülte) (%50 Burslu) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%50 Burslu) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu) Endüstri Mühendisliği Endüstri Mühendisliği (Tam Burslu) Endüstri Mühendisliği (%50 Burslu) Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği (Tam Burslu) Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği (%50 Burslu) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (%50 Burslu) İşletme İşletme (Tam Burslu) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (%50 Burslu) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Tam Burslu) Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Uluslararası İlişkiler (İngilizce)(Tam Burslu) Uluslararası İlişkiler (İngilizce)(%50 Burslu) İktisat (%50 Burslu) İktisat İktisat (Tam Burslu) İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Radyo, Televizyon ve Sinema (Tam Burslu) Radyo, Televizyon ve Sinema (%50 Burslu) Hukuk Fakültesi Hukuk Hukuk (Tam Burslu) Hukuk (%50 Burslu) |
Zirve Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zirve Üniversitesi BölümleriFakülteler Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Elektrik - Elektronik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği İnşaat Mühendisliği Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık İç Mimarlık İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat İşletme Uluslararası İlişkiler Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Sınıf Öğretmenliği Hukuk Fakültesi Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Dış Ticaret Bilgisayar Programcılığı Büro Hizm ve Yön Asistanlığı |
|