Uludağ Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uludağ Üniversitesi BölümleriUludağ Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Psikoloji Sanat Tarihi Sosyoloji Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Felsefe Felsefe (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği İlköğretim Matematik Öğretmenliği (İkinci Öğretim) İngilizce Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Almanca Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği Fransızca Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Zihin Engelliler Öğretmenliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) Maliye Maliye (İkinci Öğretim) Uluslararası İlişkiler Uluslararası İlişkiler (İkinci Öğretim) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (İkinci Öğretim) Ekonometri Ekonometri (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Mimarlık Tekstil Mühendisliği Tekstil Mühendisliği (İkinci Öğretim) Çevre Mühendisliği Elektronik Mühendisliği Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) Endüstri Mühendisliği Tıp Fakültesi Tıp Veteriner Fakültesi Veterinerlik Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni Tarım Ekonomisi Biyosistem Mühendisliği Gıda Mühendisliği Hukuk Fakültesi Hukuk Bursa Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) İlahiyat Fakültesi İlahiyat İlahiyat (İkinci Öğretim) |
Uludağ Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uludağ Üniversitesi BölümleriUludağ Üniversitesi, Bursa’daki ilk üniversite olarak 1975 yılında "Bursa Üniversitesi" adıyla kurulmuş bir yüksek öğrenim kurumudur 1982 yılında "Uludağ Üniversitesi" adını aldı Bünyesinde 11 fakülte, 3 yüksekokul, 15 meslek yüksekokulu, 1 konservatuvar, 4 enstitü, 19 araştırma ve uygulama merkezi ve Rektörlüğe bağlı olarak kurulan 5 bölüm bulunmaktadır |
|