![]() |
Niğde Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Niğde Üniversitesi BölümleriNiğde Üniversitesi Bölümleri Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Jeoloji Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) Maden Mühendisliği Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Çevre Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) İktisat Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Sosyoloji Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Türkçe Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu Ebelik (Yüksekokul) Hemşirelik (Yüksekokul) |
![]() |
![]() |
![]() |
Niğde Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Niğde Üniversitesi BölümleriNiğde Üniversitesi, 3 Temmuz 1992 tarih ve 3837 Sayılı Kanunun ek 22 maddesine göre 11 Temmuz 1992 tarhinde Niğde'de kurulmuş devlet üniversitesidir Niğde Üniversitesi, bünyesindeki 5 Fakülte, 2 Yüksekokul, 6 Meslek Yüksekokulu ve 2 Enstitü'yle, 620 akademik ve 396 idari personel ile 14 binin üzerinde öğrenciye eğitim-öğretim vermektedir |
![]() |
![]() |
|