![]() |
Mustafa Kemal Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Kemal Üniversitesi BölümleriMustafa Kemal Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Coğrafya Coğrafya (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği İngilizce Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Özel Eğitim Öğretmenliği Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (İkinci Öğretim) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Peyzaj Mimarlığı Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Tıp (Tayfur Ata Sökmen) Veteriner Fakültesi Veterinerlik Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bitki Koruma Tarla Bitkileri Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Zootekni Biyosistem Mühendisliği Gıda Mühendisliği Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Yüksekokul) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Yüksekokul) (İkinci Öğretim) Hatay Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm Animasyonu (Yüksekokul) Seyahat İşletmeciliği (Yüksekokul) Seyahat İşletmeciliği (Yüksekokul) (İkinci Öğretim) Turizm ve Otel İşletmeciliği (Yüksekokul) Turizm ve Otel İşletmeciliği (Yüksekokul) (İkinci Öğretim) İskenderun Sivil Havacılık Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (Yüksekokul) |
![]() |
![]() |
![]() |
Mustafa Kemal Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Kemal Üniversitesi BölümleriMustafa Kemal Üniversitesi, 1992 yılında Hatay'da kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kurumlar içerisinde 12 Fakülte 3 Enstitü 5 Yüksekokul 17 Meslek Yüksekokulu 1 Konservatuar 11 Arastirma ve Uygulama Merkezi Üniversiteler, bilimsel araştırma ve çalışmaların rahatça yapılabildiği, düşüncelerin özgürce tartışılabildiği çağdaş kurumlardır ![]() Üniversitemiz tüm yönetici, öğretim elemanları, öğrencileriyle ve öğretimin gerektirdiği teknolojiyle çağdaş bir üniversite olma yolunda hızla ilerlemektedir ![]() Yüce önder Atatürk’ün adını taşıyan üniversitemizde Atatürk’ün ilkelerinden ayrılmadan üniversite gençliğinin; yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, araştıran, sorgulayan, eleştirel düşünen, özgüvenli, girişimci, ileri görüşlü, tarihini ve kültürünü özümsemiş evrensel değerlerini benimsemiş bireyler yetiştirmek en büyük hedefimizdir ![]() |
![]() |
![]() |
|