![]() |
Bozok Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bozok Üniversitesi BölümleriBozok Üniversitesi Bölümleri Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Jeoloji Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Mimarlık Şehir ve Bölge Planlama Elektrik-Elektronik Mühendisliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Tıp Fakültesi Tıp Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik (Yüksekokul) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bozok Üniversitesi Bölümleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bozok Üniversitesi BölümleriBozok Üniversitesi, 1 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı yasayla, Yozgat'ta kurulmuş devlet üniversitesidir ![]() ![]() Bozok Üniversitesi’nin merkez kampusü Atatürk Yolu 7 ![]() ![]() ![]() Erdoğan Akdağ kampusü dışında şehir merkezinde faaliyet gösteren birimleri; Rektörlük, personel, öğrenci işleri, sağlık kültür gibi birimlerin bulunduğu Rektörlük İdari Birimler Binası, Rektörlük Protokol Binası, Esentepe Mevkiinde bulunan kampus alanında Meslek Yüksekokulu ve Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı bir kız yurdu, Hastane Caddesinde bulunan Sağlık Yüksekokulu hizmet vermektedirler ![]() |
![]() |
![]() |
|