![]() |
İçimden Geldi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Balikcicocuk
|
![]() İçimden Geldi...Bugün senden sonra kalbime uğradım Sessizce oturuyordu sordum; Ne oldu? Gitti dedi sessizce gitti… Ardına bakmadan, bir yaradan bıçak çekercesine, acıtarak gitti… Sordum şimdi ne olacak? Unutacağım ve yeniden seveceğim… Kendide inanmıyordu söylediğine, belliydi her halinden acı çektiği… Kan ağlıyordu her sözü ![]() ![]() ![]() Sevmişti onu kanı canı pahasına Ve yavaş yavaş yok oluyordu… Kendiside biliyordu başka bir aşk değil Yalnızlık saracaktı onu… Değerdi yaşamaya geçte gelmiş olsa aşk… Yalanda olsa zaman olmayan bir yerde hayalle düş arası Yaşamak en güzeli… Ve sen geç gelen mutluluğun hüznü Sonbaharın kasveti, dökülen her yaprağınla ayırırsın Benden o sevgiliyi çok geç kalmıştır artık Yok sonu ve başı Yalnızca bir masaldır Kahramanları hayal Yalnızca bir rüya görmesi güzel Uyanınca acı bir gerçek… Gelmelerine gitmelerini kattım… Hangisi daha acı vericiydi bilmiyorum Ama CAN anlıyorum ki Sen zaten yoktun Acılarıma çare sorularıma cevap sen değildin… Olmayacaktın da hiçbir zaman… Sen savrulurken kendi rüzgarın da Neden beni de kattın Zaten ben yaşarken fırtınada Acımadan yaktın canımı Fark etmedin bile feryadımı Değer miydi can Yok etmeye bir hayatı Sorarım sana Ama biliyorum ki verecek cevabın yok… |
![]() |
![]() |
|