Adana Ceyhan'daki Anaokulları |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adana Ceyhan'daki AnaokullarıAdana Ceyhan'daki Anaokulları 75YIL CUMHURİYET ANAOKULU HAMİDİYE ANAOKULU SARISAKAL ANAOKULU |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adana Ceyhan'daki Anaokulları75YIL CUMHURİYET ANAOKULU (Adana, Ceyhan) 75yıl Cumhuriyet Anaokulu Adana Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 75yıl Cumhuriyet Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 75yıl Cumhuriyet Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 75yıl Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / CEYHAN Adı: 75YIL CUMHURİYET ANAOKULU Adresi: CUMHURİYET MAHORHAN EKİNCİ BLV NO:2 Telefon Numarası: 3226112325 Faks Numarası: 3226112325 E-mail Adresi: Web Adresi: - |
10-21-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adana Ceyhan'daki AnaokullarıHAMİDİYE ANAOKULU (Adana, Ceyhan) Hamidiye Anaokulu Adana Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hamidiye Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hamidiye Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hamidiye Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / CEYHAN Adı: HAMİDİYE ANAOKULU Adresi: ŞAHİN OZBİLEN MH PAMUKELİ CADDESİ NO:20 Telefon Numarası: 3226111620 Faks Numarası: 3226111620 E-mail Adresi: Web Adresi: - |
10-21-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Adana Ceyhan'daki AnaokullarıSARISAKAL ANAOKULU (Adana, Ceyhan) Sarısakal Anaokulu Adana Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sarısakal Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sarısakal Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sarısakal Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / CEYHAN Adı: SARISAKAL ANAOKULU Adresi: Sarısakal Mahallesi CEYHAN-ADANA Telefon Numarası: 3226113425 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - |
|