|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
denizli, ilköğretim, koyunaliler, merkez, okulu, pınarkent |
![]() |
Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Merkez DenizliPınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Merkez Denizli Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu İletişim Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Pınarkent, kasaba haline gelince Koyunaliler Mahallesi sınırları dahilinde kalan eski okulun yerine yeni bir okul binası yapılması konusu gündeme gelir ![]() İhale yolu ile eski okul binasının arkasındaki boş alana iki katlı , sekiz derslikli betonarme bir okul binası yapılır ![]() İnşaatın yapımı sırasında okulda okumakta olan öğrenciler Pınarkent İlköğretim Okulu’na taşınırlar ![]() ![]() 1998-1999 ‘ yalnızca ilk beş sınıfa ders verilirken ; 1999-2000 öğretim yılında 6 ![]() ![]() 2000-2001 öğretim yılında ise 7 ![]() ![]() Dereköy (Şahinler)’de okumakta olan 1-8 ![]() ![]() ![]() 2002-2003 öğretim yılında da sınıflara bilgisayar kazandırma çalışmaları başlamış kermesler düzenlenmiş ve eğitim öğretimin kalitesi artmıştır ![]() 2005 yılında yeni okul binasının hemen önünde bulunan eski bina yıkılmış yerine spor karşılaşmaları ,bayram törenlerinde vb ![]() ![]() 2005-2006 öğretim yılında Ankara Bilkent Üniversitesi’nin göndermiş olduğu bilgisayarlarla okul bir Bilgisayar laboratuarına kavuşmuştur ![]() ![]() 2006-2007 eğitim öğretim yılının başında okul bahçesinde okul binasının hemen yanındaki boş alana prefabrik ek bina yapılıp okulun derslik,işlik, kütüphane ve yemekhane ihtiyacı giderilmeye çalışılmıştır ![]() EK BİNAMIZ 2006-2007 eğitim öğretim yılının başında okul bahçesinde okul binasının hemen yanındaki boş alana prefabrik ek bina yapılıp okulun derslik,işlik, kütüphane ve yemekhane ihtiyacı giderilmeye çalışılmıştır ![]() TAŞIMALI EĞİTİM Dereköy (Şahinler)’de okumakta olan 1-8 ![]() ![]() ![]() Pınarkent Koyunaliler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 286 54 24 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ankara yolu 12 ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok |
![]() |
![]() |
|