Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilçeler, kar, okullarda, olan, tatili, şubat

Okullarda Kar Tatili Olan İl Ve İlçeler 10 Şubat

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Okullarda Kar Tatili Olan İl Ve İlçeler 10 Şubat

Okullarda kar tatili olan il ve ilçeler 10 Şubat

Kar Nedeniyle Eğitime Ara Verilen İl ve İlçeler 10 şubat cuma

2012 Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı il ve ilçelerde yine eğitime ara verildi İşte okullarda kar tatili olan iller ve ilçeler; Erzurum, Tunceli, Tokat merkez ve bazı ilçeleri ile Bitlis, Ağrı ve Malatya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi

Ordu kar tatili 10 şubat 2012

Ordu merkezde taşımalı eğitim yapan okullar, Ulubey ilçesinde ise tüm okullar bir gün süreyle tatil edildi

10 şubat Elazığ ve Yozgat'ta Taşımalı Eğitim Tatil

Elazığ ve Yozgat'ta da, kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim yapılan okullar cuma günü tatil edildiElazığ'da ortaöğretim kurumlarında 10 Şubat'ta yapılması gereken sorumluluk sınavları da ileri bir tarihe ertelendiElazığ Valiliği, elverişsiz hava şartları yüzünden engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağını açıkladı

Sivas 10 şubat kar tatili

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi Suşehri ilçesinde ise taşımalı eğitime bugün ara verildi

Çanakkale kar tatili 10 şubat

Kar ve fırtına Çanakkale'yi esir aldıGökçeada ve Bozcaada Vapur seferleri ile uçak seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiYoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan çok sayıda araç yollarda kaldıKar yağışı nedeniyle Çanakkale Merkeze yaklaşık 3 saat elektrik verilemediÇanakkale merkezde taşımalı eğitime, Çan ve Yenice'de de, ilk ve orta dereceli okullarda Cuma günü eğitime bir gün ara verildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com