|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
burun, deviasyonu, septoplasti, septum, tıkanıklığı |
![]() |
Burun Tıkanıklığı Septum Deviasyonu Septoplasti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burun Tıkanıklığı Septum Deviasyonu SeptoplastiBurun Tıkanıklığı Septum Deviasyonu Septoplasti uzman plastik cerrahlardan estetik nedir estetik felsefesi estetik fiyatları plastik cerrahi nedir estetik cerrahi genel cerrahi plastik cerrahi fiyatları uzman estetik açıklamaları estetik hakkında tüm aradıklarınız uzmanların estetik hakkında söyledikleri türkiyede estetik estetikle ilgili en doğru cevaplar soruların en gerçek yanıtları Burun tıkanıklığı, burun boşluklarının herhangi bir sebeple tıkanması sonucunda burundan nefes alamama durumudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burun kemik ve kıkırdaklarının gelişimi 17-18 yaşlarına kadar devam eder ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun dışında burun tıkanıklığı konka büyümesine bağlı olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Burun tıkanıklığı yapabilen başka bir neden allerjik rinittir ![]() ![]() ![]() Burun tıkanıklığının tedavisinde öncelikle sebebe yönelik doğru tanı konmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konkalarda büyüme varsa bunların tedavisinde konka rezeksiyonu yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|