Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, modelleri, sac, yaz

2008 Yaz Saç Modelleri

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2008 Yaz Saç Modelleri

2008 Yaz Saç Modelleri

Kuaför İlker Yavrutürk saç modasındaki yenilikleri, bizlerle paylaştı

"Dünyanın en ünlü artistik takımına dâhil edildim ve bu sayede Eylül Ayında Taiwan' da Tigi Artistic Team ile birlikte mükemmel bir show hazırlığı yaptık Kesimler ve Renkler Harika; değişim inanılmaz"

Trendler mi?

"Saçlar ya dümdüz ya da çok dalgalı Küt kahkuller ve hem sağa hem sola taranabilen mükemmel kesimler Tepeden aşağıya inerken değişik boylarda uzayan dokulu katlar, uçlarda hafif inceltmeler ve daha neler neler Bu yaz kesinlikle saçlarda özgürlük yazı olacak"

"Bu sinerji sayesinde mesleğimin ne kadar güzel olduğunu bir kere daha fark ettim Almış olduğum uluslararası sertifika beni biraz daha gururlandırdı Dünyanın en iyi kuaförleri Anthony Mascolo ve Zak Mascolo ile beraber çalışacağımdan dolayı ben İlker Yavruturk, inanılmaz mutluyum!"

Instinctive Collection ile Tigi ürünleri 13 ayrı modelle harikalar yaratıyor

"Bir konuda daha iddialıyım! Saç kesimlerinden sonra kesimlerini kullanmak için fön çektirmeye gerek duymayacaklardır!"

Alıntı Yaparak Cevapla

2008 Yaz Saç Modelleri

Eski 10-19-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

2008 Yaz Saç Modelleri

Yaz Saç Modelleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com