Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ciltlere, doğum, lekelerine, yağlı

Yağlı Ciltlere Ve Doğum Lekelerine Son

Eski 10-19-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yağlı Ciltlere Ve Doğum Lekelerine Son

Yağlı Ciltlere ve Doğum Lekelerine Son

Güzellik uzmanı Mine Ülgezer, cilt sorunlarıyla ilgili sorularınızı yanıtlıyor
Ben 25 yasındayım, karma bir cilde sahibim Bunun için bazı kozmetik ürünler kullanıyorum fakat bir değişme olmadı Sizinn önerdiğiniz ürünler var mı?

Selda Hanım, siz de takdir edersiniz ki cilt yapınızı görmeden herhangi bir ürün önermem doğru olmayacaktır Ancak kullandığınız ürün karma cilt yapısına uygunsa 2 - 3 ay düzenli kullandıktan sonra etkisini görmeye başlarsınız Ayrıca ürünlerinizin yağ dengeleyici, gözenek sıkılaştırıcı ve cildi dezenfekte edici özellikte olmalarına özen gösterin

Merhaba ben Burcu Benim dudağımın iç kısmında kücük bir siyah nokta var, yenı cıktı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Kendi damarlarım mı yoksa siyah nokta mı onu dusunuyorum Lütfen bana yardımcı olun!

Bu siyah noktanın ne olduğunu görmeden yorum yapmam imkansız, ancak siyah noktalar daha çok burun üstü, dudak üstü, alın, yanak ve çenede görülürler Dolayısı ile size bunun ne olduğunu anlamadan kesinlikle sıkmamanızı öneriyorum

Merhaba, ben 16 yasındayım ve gözümün altındaki morluklar beni çok rahatsız ediyor Bu yasım büyüdükçe artıyor sanki Patates falan denedim fakat çözüm olmadı Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olun Şimdiden teşekkürler

Gözaltı morlukları eğer genetik kökenliyse tamamen yok edilemez, ancak ciddi derecede azaltılabilirler Bu konuda özellikle morluk önleyici olarak formüle edilmiş kremlerden yararlanılabilir Ayrıca uzun saatler bilgisayar ekranı karşısında kalmak, uykusuzluk ve yorgunluk da morluk oluşumunu arttırır Tüm bunlara ilave olarak her türlü besinden yeteri kadar aldığımızdan emin olmalıyız

Merhaba, ben 14 yaşındayım Çok fazla kilom yok, boyum 160 kilom 50 sizce normal mi yada kilo vermem gerekirmi Belim ince ama göbeğim var birde yüzüm çok yağlı ve sivilceler her 7 yada 8 günde çıkıyor Hep cilt doktoruna gidiyorum, ilaçlar veriyor Bunlar yağlanmasını geciktiriyor ama sivilceler geçmiyor

Sevgili Elif, yaşına ve boyuna göre kilon gayet normal, zaten büyüme çağında kesinlikle diyet yapmayı ya da çok düşük kalorili beslenmeyi aklından bile geçirme, çünkü bunlar ilerde çok ciddi sorunlara yol açar Göbeğine gelince, bunu karın kaslarını çalıştırıcı egzersizlerle rahatça eritebilirsin Sivilceler içinse biraz sabırlı olmanı ve doktorunun verdiği ürünleri düzenli kullanmanı öneriyorum

Ben 6 yıldır sivilcelerimden kurtulamıyorum Yurtdışında yaşıyorum, Türkiye'' de ve yaşadığım ülkede kullanmadığım krem ve hap kalmadı Hiç bir doktor kesin çözümü sunamadı bana yillardir Bazen biraz azalıyor ama sonrasında tekrar artıyolar Önerebileceğiniz ilaç veya krem var mi?

Sevgili Pınar siz de takdir edersiniz ki cilt yapınızı görmeden herhangi bir ürün önermem doğru olmayacaktır Eğer ergenlik dönemi ya da 20'' li yaşların başındaysanız hormonal değişimlerden dolayı bu sivilce problemi tekrarlıyor olabilir Bu konuda hormon ve kan testi yaptırmanızı, doktorlar tarafından verilen ilaçları ve kozmetik ürünleri düzenli kullanmanızı ve ayrıca belirli aralıklarla sivilce kurutucu ve yağ dengeleyici bakım yaptırmanızı öneriyorum

Hamileliğimden kalan lekelerim var çözümü ne olabilir? 8 aylık bir bebeğim var ve şu an onu emzirmekteyim

Öncelikle bebeğinizi güle güle büyütmenizi diliyorum Hamilelik döneminde oluşan lekeler pek çok bayanı rahatsız eden bir konudur Ancak bunlar belirli bir süre sonra kendiliğinden geçecek türde lekelerdir Bu konuda kullanılabilecek leke tedavi özellikte serumlar da vardır, fakat bunları emzirme döneminde kullanmanızı kesinlikle önermiyorum

Cildimi nasıl gerginleştirebiliriim ve nasıl tazeliyebilirim? Ve de cildim çok kuru

Cildinizin daha canlı ve diri olması için öncelikle bol bol su içmeli, beslenmenizde protein içeren gıdalara yer vermeli, mutlaka yaşınıza göre bir nemlendirici kullanmalı, temizliğine önem vermeli, 10 günde bir peeling yapmalı ve kayısı yağı gibi doğal ürünlerle belirli aralıklarla masaj yapmalısınız

Cildimde sivilce sorunu var ve ne yapacagımı bilmiyorum, cevap yazarsanız sevinirim

Sivilce problemi kimi zaman uzun süren bir uğraşı gerektirir ve bu konuda probleme hem içten eğer gerekiyorsa ilaçlarla hem de dışarıdan kozmetik ürünlerle müdahale etmek gerekir

Benim göz kenarlarımda aşırı bir kırışıklık söz konusu ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum İlerisini hiç düşünemiyorum ve yaşıma uygun ne gibi ürünler kullanabilirim? Ben 21 yaşındayım, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Yaşınız çok genç olduğu için bunlar mimik çizgileridir ve tabi ki dikkat edilmezse ilerde daha belirgin hale gelebilir Bu konuda iyi bir markanın yaşınıza uygun göz çevresi kremini almanızı ve bunu düzenli kullanmanızı öneriyorum Ayrıca güneşli havalarda mutlaka gözlük kullanın

Siyah noktalarımdan çok şikayetçiyim ve ne yapacağımı bilmiyorum Burun ve yanaklarda bazen ve bazen de çenemde oluyor Yardımcı olursanuz çok sevinirim

Siyah noktalar yağlı ve karma ciltlerin yağ salgılanmasına bağlı doğal sonucudur Bu konuda yapılacak işlem düzenli olarak yağ dengeleyici özelliği olan krem kullanmak ve belirli aralıklarla bakım yaptırarak bu siyah noktaları temizletmektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com