![]() |
Anneler Gunu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anneler GunuANNELER GUNU Askerlik arkadaşım Dan ile onun metalik mavi arabasına portatif soğutucumuzu, eski kotlardan keserek yaptığımız şortlarımızı ve tişörtlerimizi koyup, Fort McCellan askeri üssünün ana kapısından geçişimizden bu yana tam 26 yıl geçti ![]() ![]() ![]() ![]() Aylardan mayıstı ve hava çok güzeldi ![]() ![]() ![]() Annem alışverişten yeni dönmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() Arabaya döndüğümde, Dan'in yüzündeki ifadeden onun da benim gibi suçluluk duygusu içinde olduğunu anladım ![]() ![]() Birmingham'ın güneyinde bir otoparka arabamızı park ettikten sonra en yakın çiçekçiye gittik ![]() ![]() Çiçekçi küçük bir erkek çocuğunun belli ki annesine çiçek seçmesinde yardımcı oluyordu ![]() ![]() ![]() "Annemin bu çiçekleri çok seveceğinden eminim" dedi, küçük çocuk "Annem karanfilleri çok severdi ![]() "Mezarlığa gitmeden önce" diye sözlerini sürdürdü, "bahçemizden kopardığım çiçekleri de ekleyeceğim ![]() Dan'e baktım ![]() ![]() Çiçekçi "Siz nasıl bir şey istiyorsunuz?" diye sordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sanırım istemiyoruz" dedi Dan ![]() ![]() Dan "Pazar akşamı saat beşte alırım seni" dedi ve beni annemin evine bıraktı ![]() Arabadan tatil çantamı çıkarmaya çalışırken, "Tamam" dedim ![]() Florida'ya başka bir sefer gidebilirdik ![]() ![]() ![]() Niki Sepsas (Tavuk Suyuna Çorba'dan) |
![]() |
![]() |
|