![]() |
Bir Bebeğin Yarım Kalan Günlüğü !!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bebeğin Yarım Kalan Günlüğü !!..5 Ekim: Bugün var edildim ![]() ![]() ![]() ![]() olduumu henüz annem ve babam bilmiyor Bir elma çekirdeginden bile küçügüm ![]() ![]() bana yetiyor ![]() benligimi hissedebiliyorum ![]() 19 Ekim: Biraz büyüdüm ![]() ![]() ama onun kanıyla besleniyorum ![]() geliyor ![]() Annem beni çok sevecek Annem için güzel bir sürpriz olacagım 23 Ekim: Hiç göremedigim bir el agzımı biçimlendirmeye basladı ![]() onun dokunusunu hissediyorum ![]() oluyor Düsünün bir yıl sonra bu elin dokundugu yerde tebessümler açacak, gülecegim ![]() diyecegim Anne duyuyor musun beni? Seninle konusacagım Sana gülecegim Kimilerine göre hâlâ daha var degilmisim; Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya; Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir Öyle degil mi annecigim? Ah bir konusabilsem! 27 Ekim: Bugün pek mutluyum ![]() kalbim var Kalbim atmaya basladı Hayatım boyunca böyle atıp duracak Sevgilerle dolduracagım kalbimi Tıpkı anneminki gibi ![]() ![]() kalbin birden atmaya basladıgını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne? 2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum ![]() biçimlenmeye basladı ![]() seni annecigim ![]() yürürüz ![]() 12 Kasım: Ah evet,Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük seyler ![]() Allah'ım parmaklarım da çıkmaya basladı ![]() annemin elini tutacagım, kalem tutacagım ![]() ![]() Annecigim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum ![]() 20 Kasım: Oh, nihayet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni ![]() ![]() Resmimi bile çekti ![]() arasında olacagım ![]() 25 Kasım: Artık babam da burada oldugumu biliyor ![]() farkında degiller ![]() ![]() ![]() 10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı ![]() dudaklarım ve yanagım var ![]() 13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum ![]() de mutluyum ![]() ![]() görebilecegim, renkleri ve çiçekleri tanıyacagım ![]() ![]() gökkusagı diye bir sey varmıs ![]() ![]() ![]() ![]() babacgım sizin yüzünüzü de görecegim ![]() ![]() ![]() Gülüsecegiz ![]() ![]() 24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık ![]() seslerini duyuyorum ![]() Hatta sesini bile tanıyabiliyorum ![]() sey bu ![]() ![]() bakacagım, o tatlı sesini dinleyecegım ![]() annecigim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka ![]() ![]() ![]() seveceksin, degil mi? 28 Aralık: Anne burada bir seyler oluyor ![]() böyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niye konusmuyorsun anne? Anne, Anne,Annecigim; Yüzümde soguk bir sey hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çekiyorlar anne; Canım yanıyor anne ![]() ![]() ![]() anne ![]() ![]() ![]() ![]() parçalıyorlar, Annecigim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah! Kürtajınız tamamlandı hanımefendi ![]() ![]() alinti |
![]() |
![]() |
|