![]() |
Bebek Ninnileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebek NinnileriBebek Ninnileri Dandini dandini danali bebek Elleri kollari kinali bebek Benim de yavrum cicili bebek Uyusun da buyusun ninni ![]() ![]() ![]() Dandini dandini dastana Danalar girmis bostana Kov bostanci danayi Yemesin lahanayi ![]() ![]() ![]() Lahanayi yemez kokunu yer Benim de kuzum lokum yer Uyusun da buyusun ninni Tipis tipis yurusun ninni ![]() ![]() ![]() Dandini dandini dat (tat) bunda Emmi de dayi hep bunda Egerlenmis at bunda Egere de sigmaz yuk bunda ![]() ![]() ![]() Benim yavrum uyuyacak Uyuyup da buyuyecek Okullara gidecek Buyuk adam olacak ![]() ![]() ![]() Dandini dandini darica, Bol soganli borulce Yavrum yesin doyunca Koca adam olsun boyunca ![]() ![]() ![]() CAN bebegim uyusun Uyusun da buyusun Kotuluklerden korunsun Sagliklarla buyusun ![]() ![]() ![]() Uyusun da buyusun ninni Tipis tipis yurusun ninni Mekteplere gitsin huu huuu ![]() ![]() ![]() *********************** BEBEĞE NİNNİ Sensin canim yazim kisim Benim sirin nazli kusum Sana sevgi ucurmusum Uyu ninni uyu ninni Bilirim ne cok dusun var Cicek cicek opusun var Bir gul gibi gulusun var Uyu ninni uyu ninni Kovan kovan balin olsun Bin cicekli dalin olsun Denizlerde salin olsun Uyu ninni uyu ninni Gozlerin akip gidiyor Uykulara gul seriyor Ruyalar seni bekliyor Uyu ninni uyu ninni M ![]() ![]() ************* Yaylalarin yogurdu Bu guzeli hangi ana dogurdu Bu guzeli doguran ana Balilan mi yogurdu Hu, huu, huuu kusu Ben cikamam yokusu Caliliklar yuvasi Mama getirir bebegimin babasi/anasi E, e, eeeeeeeeeeeeeeee, eNinni benim yavruma ninni *************** EEE YAVRUMA UYUSUN DA BUYUSUN BUYUSUN DE YURUSUN YURUSUN DE OKULLU OLSUN OKUSUN DA IYI INSAN OLSUN ![]() |
![]() |
![]() |
|