![]() |
Bebeğin Rabbiyle Konuşması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeğin Rabbiyle KonuşmasıBebeğin Rabbiyle Konuşması bebeğin rabbiyle konuşması doğumdan önce bebeğin rabbiyle konuşması bebeğin doğmadan bir gün önce rabiyle konuşması bebeğin dünyaya gelmeden önce rabbiyle konuşması -Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış ![]() -Rabbim beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım? -Tüm meleklerin arasından bir tanesini senin için seçtim ![]() ![]() her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek ![]() ![]() - Peki insanlar bana bir şey söylediklerinde dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım? - Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel en tatlı sözcükleri söyleyecek, konuşmayı dikkatle ve sevgiyle sana o öğretecek ![]() - Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak? - Meleğin seni kendi hayatı pahasına dahi olsa daima koruyacak ![]() ![]() -O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete gelmeye başlar, bebek artık dünyaya gelmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar ![]() - Rabbim eğer doğmak üzere isem lütfen çabuk söyle bana meleğimin adı ne? - Meleğinin adının önemi yok yavrum sen onu 'ANNE' diye çağıracaksın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|