![]() |
Funda Bitkisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Funda BitkisiFUNDANIN FAYDALARI ![]() Funda aslında pek göze batmayan bir bitki olmasına rağmen sağlık için bir çık faydası vardır ![]() ![]() ![]() Fundanın Diğer Faydaları Fundagillerdendir ve çiçekleri kırmızımtırak mor, çan şeklinde bir bitkidir ![]() ![]() ![]() ![]() Halk arasında süpürge otu olarak da bilinen funda bitkisinin pek çok faydasının olduğu uzmanlar tarafından da teyit edildi ![]() ![]() Funda bitkisinin yararları: Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur ![]() Nikris hastalığına karşı faydalıdır ![]() Anne sütünü artırıcı özelliğe sahiptir ![]() Funda bitkisiyle hazırlanan funda lapası ağrıları keser ![]() Zeytinyağı ile hazırlanan funda merhemi, çıban ve egzamaya karşı faydalıdır ![]() İdrar söktürücü ve iltihap giderici özellikleri vardır ![]() İshali keser ![]() Nefrit, piyelonefrit, prostat iltihabı, sistit, kolibasil, albümin ve ödemde çok etkilidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Funda Bitkisi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Funda BitkisiFUNDA SUYU NE İŞE YARAR? Funda Suyu Ne İşe Yarar sorusunun aslında bir çok cevabı olmakla birlikte biz size en çok kullanıldığı alanları anlatmaya çalışacağız ![]() Öncelikle Funda Suyu son 5 yıldır tüm dünyada kilo problemi olan kişiler tarafından en çok kullanılan zayıflama takviyesidir ![]() ![]() Ayrıca Aşağıda Yer Alan Durumlardada Çok Etkilidir ![]() Funda suyunun faydaları ve funda bitkisi yaralı bir bitki, ama fundandan elde dilen funda suyu da, en az onun kadar etkili ![]() ![]() Etki ve kullanışı: Şişmanlık rahatsızlıklarında kullanılan funda suyu çok etkili bir zayıflatıcıdır ![]() ![]() Funda suyu idrar yolları dezenfektanı, idrar söktürücü ve kabızlığı giderici etkilere sahiptir ![]() ![]() ![]() Kullanım şekli: Funda suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Funda Bitkisi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Funda BitkisiFUNDA SUYU İLE ZAYIFLAMA Funda Suyunun Zayıflatıcı Etkisi Özellikle son 5 yıldır Amerikada yapılan araştırmalar ile ortaya çıktıktan sonra kilo verme problemi olanların bu bitkisel suyu kullanımı oldukça artmıştır ![]() Özellikle son 2 yılda Amerikada ve Avrupada en fazla kullanılan zayıflama ürünü olmuştur ![]() ![]() Funda Suyunu Zayıflatıcı Özellikleri 1-Funda suyu sindirim sistemini düzenleğici etkisiyle besinleri yağa dönüşmeden emilmesi sağlar, 2-Yağ yakım hızını artırarak vucudun yağ dengesini normale getirir, 3-Toklu hormonu salgılanmasına yardımcı olarak açlık hissini azaltır ![]() Zayıflamada Funda Suyu Kullanımı Funda Yaprağı Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Funda Suyu Avrupa ve Amerikada Populer olması bir çok film yıldızın kullanması ve sonuç alması ile başlamıştır ve bunlar sürekli kilolarını korumak için hergün düzenli olarak kullanmaktadırlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Funda Bitkisi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Funda BitkisiFUNDA SUYU KULLANANLAR Funda Suyu Kullananlar son yıllarda Avrupa ve Amerikada oldukça artmıştır ve ülkemizdede son bir yıldır oldukça yaygınlaşmaktadır ![]() ![]() Aşağıda İnternette Funda Suyu Kullanların Yaptığı Yorumlar Yer Almaktadır ![]() 1-Funda suyunu aktardan aldım almmaın nedeni zayıflama için ne alabilirim demiştim adam doğru soyluyor diye düşünüp aldım dediği çıktı bir çok gereksiz ürün kullandıktan sonra sonuca ulaştım ![]() 2-Ben Böbrekte kum sorunum vardı onun için kullanmıştım oladıça zahmetsiz ve ağrısız hallettim tavsiye ederim ![]() 3-Zayıflama için en iyi ürün kim nederse desin diğer hepsi hikaye dünyanın parasını alıp kandırıyorlar Funda Suyu hem ucuz hemde etkili ![]() 4-Zeytin Yağı ile birlikte egrazama için kullanmıştım çok işime yaradı ikisi birleşinde tam bir şifa oldu |
![]() |
![]() |
![]() |
Funda Bitkisi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Funda BitkisiFUNDA SUYU NASIL KULLANILIR? Funda Suyundan iyi sonuçlar alabilmek için mutlaka gerektiği gibi kullanılmalıdır;herhangi bir yan etkisi yoktur fakat kullanımda yapılan hatalar sağladığı faydaları önemli ölçüde azaltır aşağıda size nasıl kullanacağınız ile ilgili bilgiyi vereceğim ![]() ![]() Funda Yaprağı Suyu Şifalı Bitkiler arasında özel bir yeri olan fundanın özellikli yapraklarından üretilmektedir ![]() Funda Suyu Nasıl Kullanılır Funda Yaprağı Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Funda Yaprağı Suyu İçeriği: Tanen,arbutin,tanen,saponin ve mineraller ![]() Funda Suyunun Kullanıldığı Alanlar Kilo verme ve Yağ Yakımını Artırma Böbrek kum ve taşlarının düşürülmesine yardımcı olur ![]() Nikris hastalığına karşı faydalıdır ![]() Anne sütünü artırıcı özelliğe sahiptir ![]() Funda bitkisiyle hazırlanan funda lapası ağrıları keser ![]() Zeytinyağı ile hazırlanan funda merhemi, çıban ve egzamaya karşı faydalıdır ![]() İdrar söktürücü ve iltihap giderici özellikleri vardır ![]() İshali keser ![]() Nefrit, piyelonefrit, prostat iltihabı, sistit, kolibasil, albümin ve ödemde çok etkilidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Funda Bitkisi |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Funda BitkisiFUNDA ÇAYI Funda çayı aynı suyu gibi oldukça faydalıdır ve zayıflamadan idrar yolları sorunlarına ve egzamaya iyi gelir ![]() Funda çayının hazırlanışı: Kaynatılmış suda 3 dakika kaynatılıp, 15-20 dakika demlendiriliyor ![]() Funda çayının faydaları: Şişmanlık rahatsızlıklarında kullanılan funda suyu çok etkili bir zayıflatıcıdır ![]() ![]() Funda suyu, iyi bir böbrek çalıştırıcı olduğundan idrar yolları dezenfektanı olarak kullanılır, idrar söktürücü ve kabızlığı giderici etkilere sahiptir ![]() ![]() Yağları eritiyor, söktürücü ve terletici özellikleri var ![]() Funda çayının kullanım şekli: 1/4'ü funda suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|