![]() |
Başlıksız!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
Başlıksız!!!Gözbebeklerinde kendim yerine başkasını gördüğüm insan; yalan söylerken bile nasıl bu kadar masum durabiliyordun? Oysa ki sarılırken sana, başka bir tenin soğuk kokusunu varmış bedeninde ![]() Bilmiyordum ![]() ![]() ![]() İçten içe ağladığım onca gecenin hesabını nasıl verebilirsin ki ![]() kaç intiharıma sebep olabilirsin? Yüreğimin sancılarını nasıl yok edebilirsin? ![]() ![]() Bu gece başka bir başka ölüm gecesi daha? Bu kez gem vurmadan geldim acılarıma ![]() ![]() ![]() kollarında ![]() ![]() ![]() Kahretsin ![]() olmak ne kadar acı ![]() ![]() ![]() Korkularımı ve heyecanlarımı bir yana koyup, yanıma sadece her zaman hasret olduğum yüzünü alıp gidiyorum bu gece ölüme ![]() ![]() ![]() ![]() Peki bir geceliğine müsait mi yüreğin? Sadece ölüp son bir kez gideceğim ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR!!
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|