![]() |
Dehb Li Öğrenciden Öğretmenine Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dehb Li Öğrenciden Öğretmenine MektupDEHS TANISI KONMUŞ LİSE ÖĞRENCİLERİNDEN, ÖĞRETMENLERİNE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1) Dikkat çekmeye, ukalalık etmeye ya da küstah olmaya çalışmıyorum, gerçekten bir sürü şeyi unutuyorum, her şeyi her zaman hatırlıyamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Ben aptal değilim! ![]() 3) Çoğu zaman gerçekten ödevimi yapıyorum ama benim için kağıt kaybetmek, evde unutmak ya da ödevi gerekli olduğu zamanda arayıp bulamamak çok olağan şeyler ![]() ![]() 4) Eğer aynı soruyu bir daha sorarsam ya da gereğinden fazla soru sorarsam bunun nedeni küstahlık değil ![]() ![]() ![]() 5) Başarmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6) DEHS bir özür değil ![]() ![]() ![]() ![]() 7) Başarılı olabilmek için yardımınıza ihtiyacım var ![]() ![]() ![]() 8) Uygunsuz davranışlarım olursa lütfen bunları benimle başbaşa özel olarak konuşun ![]() ![]() 9) Detaylı bir planla, benden ne beklediğinizi bilerek daha başarılı olabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() 10) "Özel davranılmasından" hoşlanmıyorum ![]() ![]() 11) Lütfen DEHS konusunda kaynaklara başvurun ![]() ![]() 12) Benim duyguları, ihtiyaçları ve amaçları olan bir birey olduğumu unutmayınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dehb Li Öğrenciden Öğretmenine Mektup |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dehb Li Öğrenciden Öğretmenine MektupÖgretmenlerin farkli davranmalarindan hoslanmadiklarini acikca belirtip neyin onlarin gelisiminde yararli olacagini yazmislar Ögrenciyi kaybetmek yerine kazanmak istiyorsak okunasi ve uygulanmaya calisilmasi gereken bir konu |
![]() |
![]() |
|