![]() |
Akp 'de Köşk Çatlağıı |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
![]() Akp 'de Köşk ÇatlağııDışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün seçim sonrasında da adaylığının devam edeceği yönündeki açıklamalarına rağmen AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bu süreçte etkili olan isimlerden TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın, Gül dışında başka isimlerin de gündeme gelebileceği yönündeki mesajları, partide muhtemel bir cumhurbaşkanlığı krizini su üstüne çıkardı ![]() Erdoğan: Adayı konuşmak erken ama bu yola girmiş olan bir kişi var: Gül ![]() ![]() ![]() 'Gül'ün iradesi önemli' Erdoğan: Cumhurbaşkanı seçimini seçim sonrasında konuşmak lazım ![]() ![]() ![]() 'Söylem yanlış' Arınç: Günü geldiğinde bu tartışılmalı ![]() ![]() ![]() ![]() 'Meydanlarda çoşku var' Gül: (Adaylığının sürüp sürmediğine ilişkin soru üzerine) Benim için en önemli olan süreçtir ![]() ![]() Gül: (Yeniden aday olup olmayacağı sorusu üzerine) Seçimlerden sonra bakalım ne olacak? Karar alınırken, insanların, meydanların tavrına bakılır, sesine bakılır ![]() ![]() 'Ön kabulüm yok' Erdoğan: Uzlaşma arayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Kampanya yapmadım' Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Kilis ve Mardin mitinglerine giderken Milliyet'e yaptığı açıklamada, "22 Temmuz'dan sonra benim adaylığım da dahil diğer partilerle görüşür, değerlendiririz ![]() ![]() ![]()
![]() |
|