![]() |
Beni Bekleyen Var Günde 5 Defa |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Beni Bekleyen Var Günde 5 DefaBeni bekleyen varmı? Bir dağ başında,bir deniz kıyısında,mum ışığıyla aydınlanmış izbe odalarda ![]() ![]() ![]() Veya rengarenk ışıkların yanıp söndüğü,ölçüsüz çığlıklarla dolu şarkılı türkülü salonlarda ![]() ![]() ![]() Beni bekleyen var mı? Elinde bir gül,dudaklarında tebessüm;ölüm gibi ![]() ![]() ![]() Ve sonra alışmadığım iklimlerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Kim o?"diye her gürültüye seslenip,"Ben geldim!"cevabını benim dudaklarımdan duymak isteyen ürpertili bir yürek ![]() ![]() ![]() Var mı? Bilemem ![]() ![]() ![]() Bir istasyon ![]() ![]() ![]() Bütün trenler kalkmış ![]() ![]() ![]() Harabe gar binasının ışıkları sönmüş ![]() ![]() ![]() ![]() Kocaman bacalı simsiyah eski bir tren,gar binasının yanında hayalet gibi duruyor ![]() Trene dalmış gözlerim ![]() İçim içimi kemiriyor ![]() ![]() Hafif bir rüzgar esiyor ![]() Sanki"Bu Dünya boşaldı ![]() ![]() Daralıyorum ![]() Rüzgar alaycı ![]() Gözlerim trende ![]() Donmuş gibiyim ![]() Hani rüyalarda kaçamaz ya insan ![]() Avazı çıktığı kadar bağırmak ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok derinlerden bir düdük sesi duyuyorum ![]() Yüreğim cız ediyor ![]() Bu sesi benden başkasının duymadığına eminim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tren önümden geçiyor ![]() Şaşkınım, heyecanlıyım, korkuyorum ![]() Kayboluyor tren ![]() ![]() ![]() Ben herşeyini kaybetmiş,yedi yaşında bir öksüz gibiyim şimdi ![]() Bakmak istemiyorum karanlığa ![]() Görmek istemiyorum istasyonun bomboş halini ![]() Kapıyorum gözlerimi ![]() ![]() ![]() Beni bekleyen var mı? Ben gidemezsem bile bana gelecek ![]() ![]() ![]() Veya"Sen gelmezsen ölürüm"diyecek olan ![]() ![]() ![]() Gözlerim kapalı ![]() Sanki terkedilmişim ![]() Sanki dünyam yıkılmış ![]() Sanki yalnızım ![]() Derinlerden bir ses daha ![]() ![]() ![]() Trenin boğuk uğultusu gibi ![]() Beni bana çağırıyor: "Seni bekleyen var; günde beş defa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|