Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
eşi, kocasıydı, olacak

Kocasıydı Eşi Olacak

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kocasıydı Eşi Olacak




Kocasıydı eşi olacak



JAMES Morris adlı genç bir gazeteciyken 1949’da Seylanlı bir çay üreticisinin kızı ile evlenen ve 5 çocuğu olan yazar, 1972’de karısının da rızasıyla ameliyatla cinsiyet değiştirdi Morris’in Fas’ta gerçekleşen ameliyatından sonra mecburen boşandılar, ancak birlikte yaşamayı sürdürdüler Bugün 81 yaşında olan Morris, eski karısıyla "medeni ortaklık" hakkından yararlanarak yeniden nikáh yaptı Morris, 1953’te Sir Edmund Hillary’nin Everest’e tırmanmasını haber yapan ünlü bir erkek gazeteciydi Britanya İmparatorluğu’nun tarihini anlattığı ’Pax Britannica’yı yazmaya erkek olarak başladı, kadın olduktan sonra bitirdi Morris, geçenlerde, "2 Dünya Savaşı sonrası en iyi 15 İngiliz yazarı" seçildi



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.