![]() |
Ahmet Maranki Saç Dökülmesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Maranki Saç Dökülmesiahmet maranki saç dökülmesi saç dökülmesi için bitkisel çözüm - ahmet maranki saç dökülmesi için bitkisel formüller - saç dökülmesine doğal çözüm Doğum yapmak, sonbahar mevsimi, kronik hastalıklar, yanlış yapılan diyet ve rejim uygulamaları, uzun süren ruhsal gerginlikler gibi dönemler saç dökülmesinin artmasına neden olabilir ![]() Hatalı beslenmek, demir, kalsiyum, çinko, A, E, D vitamin lerinin eksikliği de saç dökülmesinde önemli olan etkenlerdendir ![]() Malzemeler Bir tatlı kaşığı susamyağı Bir tatlı kaşığı bademyağı 1/2 tatlı kaşığı hint yağı 2 ampul bepanten 2 ampul E vitamini ılık olacak şekilde bir kabın içinde karıştırılır ![]() uygulama : Bu karışım uygulamadan önce 2-3 dakika su buharına tutulan saçlı deriye, avuç içiyle ve yumuşak hareketlerle masaj yapılarak yedirilir ![]() ![]() Uygulama sonrasında saçlarınızı soyalı veya doğal saç kremleri ile nemlendirin ![]() Akşam yatmadan Çamyağı (çam terebentin değil), sarımsak yağı, badem yağı ve ceviz yağını eşit miktarlarda karıştırdıktan sonra saç diplerinize sürerek masaj yapın ![]() ![]() ![]() Not : Bu kürü uygulamaya 3 hafta devam edin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Maranki Saç DökülmesiÖncelikle saç dökülmesi için bi kaç bilgi vericem ![]() ![]() ![]() Genetik saç dökülmesi ve Normal mevsimsel saç dökülmesi ayrı şeyler ![]() ![]() ![]() Genetik saç dökülmesinin önune Fİnesterid ve Minoxcidil geçebilir ![]() ![]() ![]() ![]() Doğal tedavi yöntemleri asla geçemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Maranki Saç DökülmesiMerhaba nacizane bende birkaç bildiğim şeyleri size yazmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Maranki Saç DökülmesiMerhabalar arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ilaçlar hakkında hiç bir bilgim olmadığı için internette araştırmalar yaptım ve Proscar ın memelerde büyüme (erkelerde hoş olmuyor), hafıza kaybı, unutkanlık gibi bir çok yan etkisinin olduğunu bu yüzden amerikada ki tüketiciler tarafında ilaç karşıtı bir site kurulduğunu gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dökülmem rahatsız edici olunca (elimi atınca tutam tutam gelmesi, sabah kalkınca yastığın üzerinin kaplanması) ben araştırmalarıma devam ettim ve bitkisel çözümlere yöneldim hem sağlıklı hemde zararsız olmaları bunda etkili oldu ![]() ![]() Neyse bu bitkiler ve yağları hakkında yine çok okudum ve önerileri dinledim saraçoğlu, maranki vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlar yaptığım karışımı ben ve çevremde dökülme sorunu yaşayan 2-3 arkadaşım kullanıp olumlu sonuç aldıktan sonra, duyup isteyen kişilere satmaya başladım ve herkes oldukça memnun kaldı ![]() Ben bunu daha geniş çaplı satmayı planlıyorum çünkü gerçekten işe yarıyor, bu derdi benim gibi çekenlere de çare olur ordan oraya savrularak paralarını boşa harcamazlar ![]() ![]() Şimdilik şirket kuramam çünkü memurum ayrıca şirketle uğraşmak ayrı bir beceri ve emek istiyor ![]() ![]() Gerçekten tek bir çözüm arıyorsanız pişman olmayacaksınız ![]() ![]() ![]() 20ml şişelerde satış yapıyorum bir şişe fiyatı 50tl ![]() ![]() ![]() ![]() Benim gibi siz de bu konunun istismar edildiğini düşünürsünüz diye deneme amaçlı küçük bir tüp gönderebilirim isteyene (ücretsiz) ![]() ![]() Diğer bir güzelliğinden bahsedeyim, kullandınız ve hoşunuza gitti ama bir diğer şişeyi alamadınız, para çıkışmadı, güzel bir ayakkabıya gitti para vs ![]() |
![]() |
![]() |
|