![]() |
Örnek Gelin Şiiri |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Örnek Gelin ŞiiriÖrnek Gelin Şiiri Kaynanam ne söylerse çıkmam onun sözünden Ne arzu ettiğini keşfederim gözünden Saygı gösterip ona sabah erken kalkarım Ortalığı süpürür sobasını yakarım Çayımızı hazırlar soframızı kurarım Bu arada uyanır sultanlar gibi hanım İbriği tası alıp eline su dökerim Hizmetimi beğenir takdir eder şekerim Uykusu tutmazsa kollarımda sallarım Sallamaktan pışpıştan idmanlıdır kollarım Biraz zor beğenir her yemeği yiyemez Gururludur gelin şunu pişir diyemez Ev işine karışmaz herkes gibi aşırı Her gün yıkarım çıkardığı çamaşırı Kimseye boyun eğmem temizlerim ocağı Günlük sohbet öncesi toplarım dört bucağı Kaynanama cezve getirdim Kahireden Kahveyi baş başa içeriz aşırı sevgiden Dalar karıştırırsam şekerliyle sadeyi Özür diler veririm hemen ifadeyi Yatmadan anlatır bana gençlik maceralarını Mutluluktan silerim akan göz yaşlarını Ama günü gelip gidecek Beni hasretinden deli edecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
virüs
|
![]() Yatmadan anlatır bana gençlik maceralarını Mutluluktan silerim akan göz yaşlarını ne denebilir ki :))))) elinize sağlık teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
angelesdream
|
![]() Uykusu tutmazsa kollarımda sallarım Sallamaktan pışpıştan idmanlıdır kollarım Kaynanama cezve getirdim Kahireden Kahveyi baş başa içeriz aşırı sevgiden ahh ![]() ![]() ![]() eline sağlık ergenekon |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ergenekon
|
![]() bir konuşursam ülke gündemi değişir, ne erken seçim ne cumhurbaşkanlığı seçimi, hepsi rafa kalkar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bukettt
|
![]() ya inanmayın yoktr yeryüzünde böyle bi gelin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|