![]() |
Diyet Hakkında Sorular Ve Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Diyet Hakkında Sorular Ve CevaplarDiyet Hakkında Sorular Ve Cevaplar Her yeni diyetle vücut biraz daha zorlanıyor 35 yaşındayım ve bu beşinci kilo verme girişimim ![]() ![]() ![]() Her yeni diyet girişiminde vücudunuzun biraz daha zorlandığı kesindir ![]() ![]() ![]() ![]() Elinizdeki listeyi en ince ayrıntısına kadar dikkatle incelediğinizde uygulamanın da daha kolay ve başarılı olacağını unutmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımızdaki "eksi"ler tartıdaki "artılar"dır Diyet ve spor ile zayıflıyorum ![]() ![]() Kilo verme hızınızı etkileyen bazı önemli durumlar vardır ![]() ![]() Eksiler (-) n Çok sayıda diyet yaptım ![]() n Aç kalarak zayıfladığım dönemler oldu ![]() n Haftada birden fazla kaçamak yapıyorum ![]() n Diyet listemde yazanlardan daha az yemeye çalışıyorum ![]() n Uyku düzenim çok değişiyor bazen daha az bazen daha çok uyuyorum ![]() n Yeteri kadar su içmiyorum ![]() n Diyette yazanlar yetmiyor, acıkınca atıştırıyorum ![]() n Antidepresan kullanıyorum ![]() n Gün boyu çok hareketsizim ![]() n Dönem dönem spora ara veriyorum ![]() n Bana hekimim tarafından verilen ilaçları düzenli almıyorum ![]() n Besin desteklerini düzenli almıyorum ![]() n Hep mutsuzum, zayıflayacağıma inanmıyorum ![]() n Az da olsa alkol almaya devam ediyorum ![]() Artılar (+) n İlk defa diyet yapıyorum/ birkaç kez diyet yapmıştım (kısa süreli) ![]() n Öğün saatlerine çok dikkat ediyorum, araları asla atlamıyorum ![]() n Uykularım düzenlidir ![]() n Sporumu aksatmıyorum ![]() n Haftada birden fazla kaçamak yapmıyorum (en fazla) ![]() n İlaç veya besin desteklerini düzenli alıyorum ![]() n Stres seviyem bu aralar çok yüksek değil ![]() n Diyetimle ilgili değişimleri öğreniyorum ![]() İşte burada ters orantı karşınızda ![]() |
![]() |
![]() |
|