Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgisayarı, bırakma, yöntemleri

Bilgisayarı Bırakma Yöntemleri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilgisayarı Bırakma Yöntemleri

bilgisayarı bırakma yöntemleri

Geçen haftalar da yemek yerken aklıma geldi, tamamen kendi fikrimdir

Hafta da bir gün seçin önce mesela Pazartesi, Pazartesi günü asla bilgisayar oynamayın dışarı çıkın başka bir şeyler yapınBüyüklerinize söyleyin Pazartesi günleri bilgisayarın kablosunu saklasınlarHer Pazartesi bunu yapın her hafta her Pazartesi asla bilgisayar oynamayın, çok önemliyse açın ama ebeveyniniz veya başka biri sizi kontrol etsinBöyle devam edin sonradan Pazartesi günleri hiç sıkıntı çekmemeye başlarsanız Pazartesi ve Salı günleri yapın bunu sonradan arttırarak devam edin isterseniz Hafta Sonların da kendinize izin vermek amaçlı oynayın ama çok abartmayın

Ben bunu kullandım çarşamba gününe kadar gelmiştim ama yaz tatili başladı

Tatil'de devam edebilirdim ama etmedim çünkü devam etmek istemedim, ama eğer bilgisayar bağımlılığını bırakmayı çok istiyorsanız yaz tatili olsa bile bırakabilirsiniz

Not:Yaz tatili boyunca başka bir şehre ve tatile gitmedim, evde oturup bilgisayar oynamaktan başka bir işim yoktu Yoksa bırakabilirdim

ALINTIDIR

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com