Bilgisayarı Bırakma Yöntemleri |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilgisayarı Bırakma Yöntemleribilgisayarı bırakma yöntemleri Geçen haftalar da yemek yerken aklıma geldi, tamamen kendi fikrimdir Hafta da bir gün seçin önce mesela Pazartesi, Pazartesi günü asla bilgisayar oynamayın dışarı çıkın başka bir şeyler yapınBüyüklerinize söyleyin Pazartesi günleri bilgisayarın kablosunu saklasınlarHer Pazartesi bunu yapın her hafta her Pazartesi asla bilgisayar oynamayın, çok önemliyse açın ama ebeveyniniz veya başka biri sizi kontrol etsinBöyle devam edin sonradan Pazartesi günleri hiç sıkıntı çekmemeye başlarsanız Pazartesi ve Salı günleri yapın bunu sonradan arttırarak devam edin isterseniz Hafta Sonların da kendinize izin vermek amaçlı oynayın ama çok abartmayın Ben bunu kullandım çarşamba gününe kadar gelmiştim ama yaz tatili başladı Tatil'de devam edebilirdim ama etmedim çünkü devam etmek istemedim, ama eğer bilgisayar bağımlılığını bırakmayı çok istiyorsanız yaz tatili olsa bile bırakabilirsiniz Not:Yaz tatili boyunca başka bir şehre ve tatile gitmedim, evde oturup bilgisayar oynamaktan başka bir işim yoktu Yoksa bırakabilirdim ALINTIDIR |
|