Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlama, beğen, dilinde, gelir, sikma

Beden Dilinde El Sikma Ne Anlama Gelir?

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beden Dilinde El Sikma Ne Anlama Gelir?

Beden Dilinde EL SIKMA Ne Anlama Gelir?

El sıkanları tiplemelerine göre üç ayrı kategoride toplayabili*rız

a) Pehlivan

b ) Süs Köpeği

c) İş Bitirici

Pehlivanlar

Size medeni cesaretlerini göstermeye ilgi alaka ve dikkatle*rini anlatmaya kendilerine ne kadar güvendiklerini ve iş biti*rici olduklarını göstermeye tokalaşmayla birlikte başlayacak*larını bilirler inanırlar ve bu konuda muhtemelen önceden ev*de ciddi ciddi çalışırlar diye tahmin ediyorum Kimi hanımlar bu konuda erkeklerden daha uzmandırlar Eliniz bir mengene*ye girer kurtulamazsınız Yukarıda yüzünüze gülen adam aşağıda ''Sana bir özgüvenimi göstereyim de gör '' diye sıkar da sıkar: Ta ki yüzünüz mor renkten sarıya dönmeye kalp atı*şınız yavaşlamaya başlayıncaya dek Mutlaka hazırlıklı olun bir hanım misafirim beni aldı elimden tutup küçükken Cinci*bir gazozlarının ağzını baş pannağınızla kapatıp gazını çıkart*mak için salladığınız gibi (artık Cincibir çıkmıyor ve ben iç*meyi çok severdim) beni hazırlıksız yakalayıp salladı üstüm başım kahve oldu

Çözüm: Tokalaşma sırasında gideceğiniz yöne doğru hareket*lenmek olmalı Odanıza beraberce halay çekerek gidemeyece*ğiniz için elinizi bırakmak zorunda kalacaktır

Süs Köpekleri

Onlarla el sıkışırken artık daha fazla yaşamak istemediğinizi fark edersiniz Genelde hanımlarla bu derdi yaşarsınız Size ellerini verirler eli alırsınız hiç bir şey hissetmezsiniz salla*yıp geri verirsiniz Naylon poşet mi salladınız? '' Amcaya mer*haba de kızım'' denilen bir kanişin patisini mi tuttunuz? An*lamazsınız Ülkemizde hanımlarsa aşırı dindar erkeklerin el*lerini sıkarken aynı hissi yaşarlar Kimi zaman eliniz havada bile kalabilir Böyle bir durumda yanındakine dönün ve ''Siz almaz mıydınız?'' diye sorun Kendine ve karşısındakine gü*vensizlik iletişim kurmama isteği motivasyon düşüklüğünü karşıya vennenin en kolay yolu olarak kabul edilebilir Profesyoneniğe hiç yakışmadığını rahatça söyleyebilirim

Çözüm : 21 aspirini aynı anda için

İş Bitiriciler

Bunlarla daha ilk karşılaşusınız elinizi bir elleriyle tutarken diğer elleriyle de elinizin açıkta kalan bölümünü sarar ve ok*şarlar Siz ''Bayram değil seyran değil Allah 'tan ortalık kala*balık'' diye düşünürken elinizi bir türlü kurtaramazsınız Yüz*süzlükleri arttığı oranda el yukarı gitmeye ve kolu geriden tut*maya başlar Bu ancak yakın bir dosta yapabileceğiniz karşı*lıklı içtenliği anlatan bir tutuş şekli olmasına rağmen hayatı*nızda ilk defa gördüğünüz bir adam yapıyorsa ondan korkun Bunu genelde politikacılar yaparlar el sıkışuken elleriyle ya*pay bir dostluk mesajı verirler Bayan politikacılar bunu yapa*rak erkeklerin beyninin köşesindeki bir yere cinsel mesaj gön*derirken erkek politikacılarda bunun en üst düzey şekli Ha*san Celal Güzel hareketi adıyla literatüre kazandırdığım ense*den asılma hareketidirYakın dostlar birbirine bunu yaparsa o zaman içtenliği anlatır Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalının ana haber bülteni için benden görüş istendi Konu Yalım Erez'in hükümet görüşmesindeki beden diliyle ilgili mesa jlar En ilginç görüntü Y alım Erez ' in elini sıktığı tüm li *derlere (Çiner hariç) diğer eliyle de mutlaka dokunmasıydı Bu hükümetin kuruluşu için bir yardım beklentisinin enaçık örneğiydi Fakat diğer eliyle Deniz Baykal 'ın sadece eline do*kunurken FP Lideri Kutan'ın dirseğine Ecevit'te daha yuka*rı en yakın olduğu Yılmaz'ın ise neredeyse omuzuna doku*nuyordu Liderler arasında bir mahalle arkadaşı olsa ensesini de tutabilirdi (Hasan Celal Güzel hareketi) İlginç bir şekilde liderlerden el sıkma ritüeli suasında karşılık olarak Erez'e diğer elleriyle dokunan sadece Yılmaz ve Ecevit oldu Diğer*Ieri dokunmadılar bu da onu gerçek anlamda hangi Iiderlerin koşulsuz desteklediğiyle ilgili iyi bir ipucuydu (Ben haberi hazırlayan televizyoncuya bu yorumları ekrana bakarak ya*parken arkama döndüğümde haber arkasındaki diğer kişilerin merakla toplandık1arını ve dinlediklerini gördüm) Çözüm: Aynısını yapın Yüzünüzde daha ikircikli bir gülüm*seme daha fazla okşayın ve daha uzun tutun Diğer elle ense*nize mi daldı? Siz de enseyi yakalayın Unutmayın deli deliyi görünce çomağını saklarmış! ''Bu benden daha yüzsüz'' ya da ''Onun da benden bir çıkarı var herhalde'' deyip yanınızdan hızla uzaklaşacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com