![]() |
Yufka İle Talaş Kebabı - Talaş Kebabı Nasıl Yapılır - Talaş Kebabının Yapımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufka İle Talaş Kebabı - Talaş Kebabı Nasıl Yapılır - Talaş Kebabının Yapımıyufka ile talaş kebabı - talaş kebabı nasıl yapılır - talaş kebabının yapımı Malzemeler: 4 adet yufka 500 gr ![]() 4 baş soğan 5 çorba kaşığı katı yağ 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı biber 1 çay bardağı et suyu 1 adet yumurta Tarifi: Soğanları halka halka kesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Yufkayı sahana yaymadan önce, et suyunda haşlarsanız, değişik bir lezzet elde edersiniz ![]() Ergun Köknar alıntı |
![]() |
![]() |
|