![]() |
Nohutlu Püre Kebabı (4 Kişilik) Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nohutlu Püre Kebabı (4 Kişilik) Kebab TarifiKullanılan malzemeler :Süre N/A Zorluk Derecesi: N/A Kaç Kişilik 4 400 gr kuşbaşı et 125 gr margarin 1 soğan 1 çorba kaşığı salça 1/2 su bardağı su 1 domates 3 sivribiber tuz püre malzemesi: 2 su bardağı nohut 2 kahve fincanı margarin 1 çorba kaşığı un 4 su bardağı süt 1 et suyu tableti[*]tuz,karabiberTarifin HazırlanışıNohutları tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ilave edin ve haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir tencerede margarini eritip ince kıyılmış soğanı kavurun ve eti ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Nohutlu Püre Kebabı (4 Kişilik) Kebab Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nohutlu Püre Kebabı (4 Kişilik) Kebab TarifiEREYAĞLI KUZU PİRZOLA Malzemeler 8 parça kuzu pirzola 1 çorba kaşığı bitkisel yağ 1 diş sarımsak TEREYAĞI SOSU İÇİN 2 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kıyılmış taze nane 1 tatlı kaşığı bal Taze karabiber KUZU PİRZOLA TARİFİ Tereyağı sosu için; yumuşattığınız tereyağı, nane, bal ve karabiberi derin bir kap içinde kanştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|