Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ait, bilgiler, kabaklı, kebap, kişilik, tarife

Kabaklı Kebap (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kabaklı Kebap (4 Kişilik) Tarife Ait Bilgiler




Kabaklı Kebap (4 Kişilik) Tarife ait bilgiler

MALZEMELER
1 Soğan
1/2 Tatlı Kaşığı Kırmızı Toz Biber
4 Çorba Kaşığı Limon Suyu
4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
2 Diş Sarmısak
4 Kabak
Maydanoz, Dereotu
Tuz, Karabiber

HAZIRLANIŞI
Fırını 175 dereceye ayarlayıp önceden altın Soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın
Bir kasede soğan, kırmızı biber, tuz, karabiber, 2 çorba kaşığı limon suyu ve zeytinyağını karıştırın
Bir fırın tepsisini yağlayın Kabağı iyice yıkayıp ayıkladıktan sonra uzunlamasına dilimler halinde doğrayın Kabak dilimlerini tepsiye yerleştirip soğanlı karışımı üzerinde paylaştırın Fırına verip orta bölmede 15 dak kadar pişirin
Fırından aldığınız kabak dilimlerini bir servis tabağına yerleştirin Üzerinde, kalan limon suyunu gezdirip kıyılmış maydanoz ve dereotu ile süsleyip servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.