Kiremitte Mantarlı Levrek Tarifi |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kiremitte Mantarlı Levrek TarifiKiremitte Mantarlı Levrek Tarifi Malzeme : * 2 adet levrek * 1 soğan * 1 kase mantar * 2 defne yaprağı * tane karabiber * limon * sıvıyağ * tuz o Üzeri için: o Kaşar peyniri Hazirlanisi : Levreklerin orta kemiklerini çıkartıp her birini birer güveç kabına alın Diğer tarafta soğan ve mantarları doğrayın Sıvı yağda soteleyin Üzerine tane karabiber ve defne yaprağı da ekleyin Tuzunu ayarlayıp bu harcı iki balığın üzerine paylaştırın En son üzerine kaşar peyniri rendesi serpin Balığın kuyruk ve ağız kısmına birer parça limon koyup fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin ve sıcak servis yapın |
|