Alabalık İzgara (6 Kişilik) Yemek Tarifi |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alabalık İzgara (6 Kişilik) Yemek TarifiMALZEMELER 4 adet büyük alabalık 4 adet küçük domates 12 adet defne yaprağı 2 adet kırmızı soğan Roka HAZIRLANIŞI Alabalığın karnını yarıp içini temizleyin Bütün kılçığını çıkarın Alabalık filetoların içine domates ve limon dilimleri ile defne yapraklarını yerleştirin Alabalıkları yağlanmış tepsiye dizin 200 derece ısıtılmış fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin Yanında roka marul ve halka şeklinde doğranmış kırmızı soğan ile sıcak olarak servis yapın |
Alabalık İzgara (6 Kişilik) Yemek Tarifi |
10-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Alabalık İzgara (6 Kişilik) Yemek TarifiAlabalık Izgara (6 Kişilik) Yemek Tarifi ile ilgili Diğer Konular Alabalık Buğulama (4 Kişilik) Yemek Tarifi Bademli Alabalık Tava (4 Kişilik) Yemek Tarifi Barbunya Izgara (1 Kişilik)-Yemek Tarifleri Izgara Çipura (1 Kişilik) Yemek Tarifi Füme Alabalık ve Pancar Salatası (4 Kişilik) Yemek Tarifi |
|