![]() |
Hardal Soslu Ahtapot (4 Kişilik) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardal Soslu Ahtapot (4 Kişilik) Yemek TarifiMALZEMELER 1 kg ![]() 4 çorba kaşığı mayonez 1 çorba kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı hardal tohumu 1 çorba kaşığı ince kıyılmış dereotu HAZIRLANIŞI Ahtapotu temizlenmiş ya da dondurulmuş olarak alın ![]() Ahtapotu bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Sosu hazırlamak için, mayonez, hardal, hardal tohumu ve kıyılmış dereotunu karıştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hardal Soslu Ahtapot (4 Kişilik) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardal Soslu Ahtapot (4 Kişilik) Yemek TarifiKUPES IZGARA Malzemeler 1 kg kupes balığı 1/2 su bardağı zeytinyağı 3-4 adet tane karabiber 2 adet defne yaprağı 1 çay kaşığı kekik Yeterince tuz KUPES IZGARA TARİFİ Kupes balıklarını iyice temizleyip sadece bir tarafına üç adet çizik atın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|