![]() |
İspanak Soslu Sıcak Somon (6 Kişilik) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanak Soslu Sıcak Somon (6 Kişilik) Yemek TarifiMALZEMELER 12 Dilim Somon Füme 80 gr ![]() 10 cl ![]() 2 Çorba Kaşığı Sirke 1 Çorba Kaşığı Limon Suyu Tuz, Karabiber HAZIRLANIŞI lspanağı yağ, sirke ve limon suyuyla karıştırın ![]() ![]() Her tabağa iki parça somon füme yerleştirin ![]() ![]() ![]() Ispanak sosunu somonların üzerine dökün ve sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İspanak Soslu Sıcak Somon (6 Kişilik) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanak Soslu Sıcak Somon (6 Kişilik) Yemek TarifiEn Beğeniler Tarifler Çorba Tarifleri Börek Tarifleri Tavuk Yemekleri Et Yemekleri Köfte Tarifi Sebze YemekleriBalık Yemekleri 1 kg kupes balığı 1/2 su bardağı zeytinyağı 3-4 adet tane karabiber 2 adet defne yaprağı 1 çay kaşığı kekik Yeterince tuz KUPES IZGARA TARİFİ Kupes balıklarını iyice temizleyip sadece bir tarafına üç adet çizik atın ![]() ![]() ![]() ![]() 4 adet orta boy kalamar 20 adet kapari çiçeği 80 gr mantar 50 gr kaşar peyniri 2 diş dövülmüş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağı 2 çay kaşığı çam fıstığı 1/4 demet dereotu 2 çay kaşığı kırmızı pul biber Yeterince tuz KALAMAR DOLMA TARİFİ Kalamarları iyice temizledikten sonra bol su ile durulayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-1,5 kg levrek balığı 1 adet orta boy domates 2 adet dolmalık yeşil biber 2 adet dolmalık kırmızı biber 1 adet orta boy soğan 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağ 1/4 limonun suyu, yeterince tuz 8 adet tane karabiber 4 adet defne yaprağı 1 diş dövülmüş sarımsak 1 çay kaşığı sebze tozu KAĞITTA LEVREK TARİFİ Levrek balığının pullarını temizleyin, kazıyıp içini ve kılçığını çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|