Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
isparta, papaz, sazan, yahnisi

Sazan Papaz Yahnisi (İsparta)

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sazan Papaz Yahnisi (İsparta)




Sazan Papaz Yahnisi (Isparta)

Kızartması yapılmayan sazan balığının kuyruğu ve başı "kapama" denilen yemeğe malzeme olur Bunun için soğan halka halka doğranıp zeytinyağda kavrulur Biraz salça konularak sulandırılır Bir veya iki yemek kaşığı sirke ilave edilir Parçalanmış balıklar salçalı sirkeli suyun içine konularak pişirilir Üzerine isteğe göre kuru nane veya limon suyu konularak yenilir



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.