![]() |
İzgara Çipura (1 Kişilik) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzgara Çipura (1 Kişilik) Yemek TarifiMALZEMELER 1 Adet Çipura Sosu İçin 4 Tatlı Kaşığı Zeytinyağı 1 ![]() 2 Tatlı Kaşığı Sarmısak Suyu 3-5 Adet Defne Yaprağı 1 Çay Kaşığı Kekik Tuz, Toz Karabiber HAZIRLANIŞI Sos için gerekli bütün malzemeleri karıştıralım ![]() ![]() ![]() Dolaptan çıkardıktan sonra balığın kuyruğundan ve her iki yanağından çay kaşığıyla bu sostan dökelim ![]() ![]() Balığı yeşil soğanla süsleyerek servis yapalım ![]() Not: Çipura yerine başka bir ızgaralık balık da kullanabilirsini |
![]() |
![]() |
![]() |
İzgara Çipura (1 Kişilik) Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İzgara Çipura (1 Kişilik) Yemek TarifiKUPES IZGARA Malzemeler 1 kg kupes balığı 1/2 su bardağı zeytinyağı 3-4 adet tane karabiber 2 adet defne yaprağı 1 çay kaşığı kekik Yeterince tuz KUPES IZGARA TARİFİ Kupes balıklarını iyice temizleyip sadece bir tarafına üç adet çizik atın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|