Mezgit İzgara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mezgit İzgaraMalzemeler : 4 mezgit filetosu 1 küçük soğan 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 tatlı kaşığı hardal 2 çorba kaşığı ketçap 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 2 çorba kaşığı tereyağıHazırlanışı : Izgaranızı kızdırın ![]() Balık filetolarını fırça ile yağlayıp ızgaraya yerleştirin Her iki yüzünü kızartın![]() Ayrı bir kapta soğan,peynir, hardal, ketçap, tuz, karabiber ve pul biberi tahta bir kaşıkla karıştırın Filetoları ızgaradan alıp hazırladığımız sostan hepsinin üzerine serin ![]() Tekrar ızgaraya koyup 3-5 dakika daha kızartın Süsleyerek servis yapın![]() |
|
|
|