Tatlı Çıtır Çubuklar Tarifi |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tatlı Çıtır Çubuklar TarifiTatlı Çıtır Çubuklar Tarifi Malzemeler Milföy hamuru (yapmak istediğiniz kadar) Toz şeker1 su bardağı su Hazırlanışı Milföylerin 1 tanesini 5 parça olacak şekilde uzun uzun kesin ve kestiğiniz parçayı önce biraz suya sonra şekere batırdıktan sonra yağlı kağıt serilmiş tepsiye sırayla dizin Yağlı kağıt yerine hafif sıvı yağı sürdüğünüz tepsiyi de kullanabilirsiniz Hepsini aynı şekilde yapıp, dizdikten sonra 200 dereceli fırında fotoğraftaki gibi hafif kızarana kadar pişirin Erittiğiniz çikolata ya da hazır çikolata sosuyla birlikte servis edin |
|