|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çorbası, elma, mikrodalgayemek, tarhunlu, tarifleri |
![]() |
Tarhunlu Elma Çorbası (Mikrodalga)-Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tarhunlu Elma Çorbası (Mikrodalga)-Yemek TarifleriTarhunlu Elma Çorbası (mikrodalga) 1/2 tuzsuz tereyağı 1 çorba kaşığı taze soğan (doğranmış) 600 g yeşil elma (kabukları soyulup, çekirdekli bölümleri çıkarıldıktan sonra, dilimlenmiş) 2 çorba kaşığı tarhun (kıyılmış) 1 1/4 su bardağı tuzsuz tavuk suyu 17,5 cl ![]() 1/4 tatlı kaşığı beyazbiber (taze çekilmiş) bir tutam tuz bir tutam hintcevizi rendesi 25 cl ![]() tarhun yaprakları (süsleme için; isteğe bağlı) Tereyağını ateşe dayanıklı bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi fırından alıp, içindeki karışımı blendır kabına aktararak, sulu püre kıvamı alıncaya kadar karıştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|