Yapılışı[*]Öncelikle bir tencerede suyu kaynatın Kaynayan suya yıkanmış kızılcıkları ve çubuk tarçını atın Çubuk tarçın yoksa toz tarçın da kullanabilirsiniz Ancak toz tarçın kaynadığı zaman (mesela elmalı kurabiye vb yaparken) tadı bozulduğu için servis edilmeden önce konması daha uygun olur tahminimce [*]Kızılcıklar iyice kaynayıp dağılmaya başlayınca şekeri ekleyin Tavsiyem kompostoyu akşamdan yapmanız ve tadına bakarak şekerini kontrol etmeniz Çünkü herkesin damak zevki farklı Kimisi neredeyse reçel kıv----- gelecek kadar çok şeker koyarken, kimisi (mesela annem) şeker miktarını az tutup, hafif ve güzel bir komposto pişirebiliyor [*]Şekeri de ekledikten sonra 1 - 2 taşım kaynatın, ocaktan alıp soğumaya bırakın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.