Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorbalarla, ilgili, nelerdir, noktalar, püf

Çorbalarla İlgili Püf Noktalar Nelerdir

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çorbalarla İlgili Püf Noktalar Nelerdir




Çorbalarla İlgili Püf Noktalar nelerdir

Çoraba yapında dikkat etmeniz gereken püf noktalar

Çorba tuzlu olursa, bir patatesi dörde bölerek içine atın Patatesler yumuşayınca yemeğin tuzunu çekecektir Ya da içine az miktarda şeker atılabilir

Çorbanın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu kullanın

Çorba yaparken soğan, havuç, domates, kereviz gibi sebzeler kullanılırsa daha lezzetli olur

Çorbanın daha lezzetli olması için, üzerine yağda kızarmış kırmızı biber, maydonoz nane ekleyebilirsiniz

Kalmış bayat ekmeklerinizi, fırında kızartıp kıtırlaştırarak, daha sonra çorbalarınızda, içine atmak suretiyle, kıtır ekmek olarak kullanabilirsiniz

Domates çorbası gibi bazı çorbaların üzerine rendelenmiş kaşar eklemek çorbaya ayrı bir lezzet katacaktır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.