Çorbalarla İlgili Püf Noktalar Nelerdir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çorbalarla İlgili Püf Noktalar NelerdirÇorbalarla İlgili Püf Noktalar nelerdir Çoraba yapında dikkat etmeniz gereken püf noktalar ![]() ![]() ![]() Çorba tuzlu olursa, bir patatesi dörde bölerek içine atın Patatesler yumuşayınca yemeğin tuzunu çekecektir Ya da içine az miktarda şeker atılabilir![]() Çorbanın daha lezzetli olması için, et suyu veya tavuk suyu kullanın ![]() Çorba yaparken soğan, havuç, domates, kereviz gibi sebzeler kullanılırsa daha lezzetli olur ![]() Çorbanın daha lezzetli olması için, üzerine yağda kızarmış kırmızı biber, maydonoz nane ekleyebilirsiniz ![]() Kalmış bayat ekmeklerinizi, fırında kızartıp kıtırlaştırarak, daha sonra çorbalarınızda, içine atmak suretiyle, kıtır ekmek olarak kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Domates çorbası gibi bazı çorbaların üzerine rendelenmiş kaşar eklemek çorbaya ayrı bir lezzet katacaktır ![]() |
|
|
|