Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alacak, arkadaşlarımıza, karne

Karne Alacak Arkadaşlarımıza...

Eski 06-15-2007   #1
yosun_26

Karne Alacak Arkadaşlarımıza...

Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyorduSonra adam yastığın üzerine bırakılmış zarfı fark ettiÜzerinde ''Babama'' yazıyorduAklından geçen bin türlü kötü düşünceyle zarfı açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu

''Sevgili baba, sana bu satırları derin bir pişmanlık içinde yazıyorumKız arkadaşımla kaçmak zorundayım çünkü gerçek tutku ve aşkı ben Sedef'te buldumBiliyorum ki siz onun vücunun her yerine taktığı küpeleri,derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaksınız
Tabii benden çok büyük olması da bi sorunduFakat benim için bunlar önemli değilÇünkü o hamile!!!
Sedef'in dediğine göre çok mutlu olacağızOrmanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadar da yakacağı varŞimdi dualar ediyoruz şu AIDS'in çaresi bulunsun,Sedef sağlığına kavuşsun diyeO kesinlikle iyileşmeyi hak ediyor
Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirimEminim bir gün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak ve seveceksin

Oğlun CAHİT

NOT:Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil merak etmeBen Mehmetlerdeyim
Sadece sana ;masamın üzerinde seni bekleyen karnemden daha kötü şeylerinde olabileceğini hatırlatmak istedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-15-2007   #2
angelesdream

:sweatdrop:
çocuk haklı yanii:)hey allahım yaa:)
sağol yosun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-15-2007   #3
rock_alltime

küçük bi şokun ardından anladm hikayeyinotta olmasa:D ay çok güzelmiş amapaylasım için saol yosun:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-08-2007   #4
bukettt

çok güzelmiş eline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com