![]() |
Hamburg Tavugu Yemek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamburg Tavugu Yemek TarifiMalzemeler: 8 adet tavuk baget (veya bir bütün tavuk 8 parçaya bölünmüs) 2 bas orta boy kuru sogan (halka seklinde dogranmis) 1 tatli kasigi domates salçasi 3 yemek kasigi margarin 200 gr ![]() 10-15 adet kabuklu veya kabuksuz midye 1 su bardagi beyaz sarap 2 dis sarmisak (dövülmüs) 1 çay kasigi karabiber 1 çay kasigi tuz Yapilisi: 2 yemek kasigi yagi derin bir tavada eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan bir tavaya kalan 1 yemek kasigi yagi koyup, eriyince 2 dis sarmisagi atip 1 dakika kadar kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaninda patates püresi ile servis yapin ![]() </SPAN> |
![]() |
![]() |
|