|
|
Konu Araçları |
eridi, marmelatıalman, mürdüm, tarifi, yemek |
Mürdüm Eriği Marmelatı(Alman) Yemek Tarifi |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mürdüm Eriği Marmelatı(Alman) Yemek TarifiMÜRDÜM ERİĞİ MARMELATI (Alman) 5 kavanoz Malzeme 1 kilo mürdüm eriği (çekirdekleri çıkartılmış), 500 g toz şeker, 1 silme tatlı kaşığı tarçın, 10 biberiye yaprağı 1 Erikleri, şekeri ve baharatı büyük bir kızartma tenceresinin içine koyun 2 Fırını 200 derecede ısıttıktan sonra tencereyi alt rafa oturtun Marmelatı yaklaşık 90 dakika pişirin, aradabir karıştırın 3 Marmelatı kavanozlara doldurun |
|