Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alman, kremalı, mutfağı, muz, tarifi

Alman Mutfağı - Kremalı Muz Tarifi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Mutfağı - Kremalı Muz Tarifi




Alman Mutfağı-Kremalı Muz Tarifi

Malzemeler

2 yemek kaşığı limon suyu,

2 adet muz,

1 yemek kaşığı toz şeker

Dövülmüş ceviz

Krema (krem şanti)

Yapılışı

Muzları dilim dilim, orta kalınlıkta doğrayın Biraz margarinle birkaç dakika kızartın Şekeri ilave edin, hafif karamelleşinceye kadar pişirin Limon suyu ve cevizi ekleyip tekrar bir iki dakika çevirdikten sonra ocaktan alın Tabağa dizin Kremayı hazırlayıp yanında servis yapın

Afiyet olsun



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.