![]() |
Alman Mutfağı - Bienenstich Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Mutfağı - Bienenstich TarifiAlman Mutfağı-Bienenstich Tarifi Malzemeler 6 Yumurta 1 bardak seker 1 cay bardagi sivi yag 1 paket vanilya sekeri 1,5-2 bardak un 1 paket kabartma tozu ici: 2 paket sahne, 1 paket vanilya sekeri, 1 vanilya pudding (Pardiescreme) Yapılışı Kek hamuru elde et, yaglanmis yuvarlak bir kaliba dök, üzerine badem serp ve 180° derecede pisir pistikten sonra kalibdan cikarmadan kekin üzerine bal döküp kapali firinda, firin kapisi acik 5 dakika balin her tarafa dagilmasin bekle sogduktan sonra ortadan kes kremayi sür dilimleyip servis yapa bilirsiniz |
![]() |
![]() |
|