Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alman, bienenstich, mutfağı, tarifi

Alman Mutfağı - Bienenstich Tarifi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Mutfağı - Bienenstich Tarifi




Alman Mutfağı-Bienenstich Tarifi

Malzemeler

6 Yumurta

1 bardak seker

1 cay bardagi sivi yag

1 paket vanilya sekeri

1,5-2 bardak un

1 paket kabartma tozu

ici: 2 paket sahne, 1 paket vanilya sekeri, 1 vanilya pudding (Pardiescreme)

Yapılışı

Kek hamuru elde et, yaglanmis yuvarlak bir kaliba dök, üzerine badem serp ve 180° derecede pisir pistikten sonra kalibdan cikarmadan kekin üzerine bal döküp kapali firinda, firin kapisi acik 5 dakika balin her tarafa dagilmasin bekle

sogduktan sonra ortadan kes kremayi sür dilimleyip servis yapa bilirsiniz



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.